Om travellessi

Resor har alltid varit en enorm del av mitt liv, ända sedan första gången jag åkte på charter till Lanzarote som 6-åring. Mitt liv cirkulerar kring att resa och nuförtiden jobbar jag t.o.m. med digital marknadsföring på ett företag inom resebranschen.

Jag är alltid på jakt efter ny inspiration till nya resmål, nya upplevelser och att uppfylla mina resedrömmar – hur cheesy det än må låta.

Vad jag dock saknade när jag sökte reseinspiration är en ärlig blogg. Jag är faktiskt inte intresserad av att höra om hur fantastiskt allting är överallt, för av erfarenhet vet jag att det inte alltid är underbart att vara på resa eller att alla resor är så lyckade. Och det ska vara helt okej att säga det. Såsom så många andra, insåg jag att jag fick skapa den ärliga resebloggen själv och det här är resultatet – travellessi.

Bloggen fungerar även som mitt digitala minne – tyvärr är det svårt att hålla alla detaljer i minnet så därför finns en del av mina äldre resor dokumenterade också men jag hoppas att de kan vara av nytta också. Mer aktuellt är dock mina inlägg om Köpenhamn: staden som är mitt hem och som svepte iväg med mitt hjärta vid tredje eller fjärde besöket. Jag hoppas att kunna ge en personlig del av Köpenhamn till er som sträcker sig lite bort från Ströget.

Det här är alltså en personlig och ärlig blogg och den reflekterar mina upplevelser och mina förväntningar när det kommer till resor (och Köpenhamn). Jag strävar inte efter att skriva så objektivt som möjligt, men jag försöker ändå att sätta saker i perspektiv utgående från min egen erfarenhet.

Du får väldigt gärna kontakta mig om du vill på hej@travellessi.com eller kommentera på bloggen. God läs- och reslust!

//travellessi, aka Jessica Heinonen