Mitt Köpenhamn

Från och med nu

10 juni, 2016
blogg

Min mer eller mindre ofrivilliga bloggpaus tänkte jag att skulle ta slut idag.

Det har hänt rätt mycket på den personliga fronten sedan jag sist uppdaterade bloggen och sedan jag var i Oslo i slutet av mars. Jag hade redan då valt att tacka ja till ett nytt jobb, men jag hade inte sagt upp mig från mitt nuvarande jobb eller riktigt förstått att jag verkligen skulle flytta hem till Köpenhamn igen.

Det senaste året har jag ju jobbat inom resebranschen och för resesökmotorn Travelmarket. Det var helt perfekt för mig: jag fick jobba med något jag verkligen brann för och jag fick lära mig en massa nytt om onlinemarknadsföring och allt vad det innebär, bland annat inspirerade det mig att börja skriva den här bloggen. Så vad var problemet? Jo, att kontoret låg i Vejle, 2 timmars tågresa från Köpenhamn där jag har mitt hem, Mr Balkan och helt enkelt mitt liv.

Jag valde att ge pendlandet en chans (hur jobbigt kan det vara, tänkte jag) men efter julen märkte jag mer och mer att jag längtade tillbaka till Köpenhamn och när jag sedan fick ett jobb i ett företag där jag verkligen kan se mig utvecklas, så bestämde jag mig för att flytta hem igen.

Nu börjar jag sakta men säkert komma in i rutinerna på det nya jobbet och jag är inte helt utmattad när jag kommer hem på kvällarna, så nu har jag energi att fokusera på att vara kreativ på kvällarna också. Och jag har så mycket att berätta! Så många tips och inspiration från vår 2 veckors resa till Kalifornien, en weekendresa till Madrid, mina resplaner för Nya Zeeland i november och så mycket fler Köpenhamnstips. Och jag kan lova att det blir ett större fokus på Köpenhamn på bloggen i framtiden, för nu är jag hemma igen och nu ska jag njuta av min stad så mycket jag kan.

Ps. Det är inte tjejen på bilden som skrivit blogginlägget. Bliden har jag lånat från Kaboompics.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenn - forever abroad 26 oktober, 2016 at 07:40

    Hej Jessica! Hittade precis till din blogg från svenska resebloggar. Gillar verkligen din design och att du nämner att du gillar att skriva ärligt och inte bara om det underbara 😉 Spännande också att du är finlandssvensk (jag är svensk men bosatt i Helsingfors). Hoppas på några inlägg här framöver – skulle vara jättekul att läsa om din NZ-resa. Själv är jag påväg på semester i Indien i november.

  • Leave a Reply