USA

California dreamin’ – #teamJSgoescali

10 februari, 2016
kalifonien

Kalifornien – vi är på väg! I april ska jag äntligen få sätta fötterna i La-la land och frottera mig med alla hälsofreaks, wannabe-skådespelare och alldeles vanliga människor.

Äntligen – ÄNTLIGEN – kunde vi bestämma oss för när vi ska resa på vår efterlängtade långresa och vart vi ska åka. Det var mer eller mindre ett impulsköp eftersom vi insåg att jag har hela mars uppbokad och Mr. Balkan kan inte resa i februari och av en tillfällighet såg vi att SAS hade sista dagen sin kampanj till USA, så vi slog till. 10 dagar i Kalifornien i slutet av april – jag är redo! Nästan.

Vi flyger till Los Angeles men resten är öppet ännu, men vi är ense om att vi inte vill vara hela tiden i LA. Vi överväger San Diego, Palm Springs och San Fransisco eller en bra kombo av flera städer. Planeringen kan nu börja, som ju är det roligaste med att resa. 😉

Detta har vi redan på vår ”önskelista”:

 • se huset där Fresh Prince in Bel Air bor
 • vara med på en inspelning av ett TV-program, det ultimata hade varit The Big Bang Theory men det verkar vara svårt att få biljetter
 • gå längs med Venice boardwalk och bara se på människor
 • shoppa på någon outlet

Vi vill inte planera in så mycket utan mer ta dagarna som de kommer utan en massa programpunkter som binder oss eller som skapar stress. Vi måste bara bestämma oss vilka dagar vi ska vara i vilka städer och sedan ska jag söka sönder Internet efter inspiration!

Bilden är från pexels.com

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply RM 10 april, 2016 at 11:37

  sååå vad roligt 🙂 Ha det så bra!

  • Reply Jessica Heinonen 14 april, 2016 at 20:34

   Ja, nu är det faktiskt mindre än en vecka tills vi åker! 🙂

  Leave a Reply